Om StädningshjälpenOm oss

Om Städningshjälpen

Städningshjälpen är ett seriöst företag som sätter kunden framför allt annat. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd, vilket gör att vi konstant jobbar på att förbättra oss genom att ha bra personlig kontakt med dig för att höra och se vad du tycker. På så sätt skräddarsyr ett städprogram, just för dig. Kvalité, service och noggrannhet är något vi värdesätter högt och ser därför till att alltid göra allt vi kan för att det ska bli så rent och fint som möjligt.

Sekretess

Vi förstår att det kan vara jobbigt att låta någon du inte känner städa er fastighet, därför ser vi till att göra upplevelsen så lättsamt som möjligt genom att erbjuda er att ha ett kostnadsfritt möte med oss för att se vad ni vill få ut av städningen, sedan ge er en kontaktperson som ni alltid kan kontakta vid problem, ändring av tid eller någon annan eventuell händelse som skulle kunna uppstå. Ni kommer att tilldelas ni en städare som ni bygger upp en relation och rutin med. Om ni av någon anledning vill byta städare så är det bara att meddela oss så fixar vi det utan problem.

Avtal

För att du ska känna dig så säker som möjligt med att använda vår service så skrivs ett uppdragsavtal där det ingår ett nyckelavtal där det står att städaren inte skall använda nyckeln förutom när det skall städas. Det är en regel för den som städar att alltid knacka och vänta en stund innan personen tillåts kliva in, ifall det skulle vara så att någon är hemma. I avtalet finns det även en sektion om tystnadsplikt, vilket vi är väldigt stränga på. Det betyder att den städar hos er inte får läcka något som denna anser vara konfidentiellt.

Kvalitet

När vi anställer en ny städare så får alltid denna gå igenom vårt egna kvalitetsprov. Städaren får under provet städa våra egna lokaler där vi kontrollerar dennas teknik, kunskap och kvalitet på resultatet.

Vi ser alltid till att den som städar har med sig en checklista så att ni kan gå igenom den tillsammans, om det är något som ni tycks saknas på listan så går det bra att lägga till det. Städaren kommer sedan att lämna den ifyllda checklistan så att ni själva kan gå igenom städningen i efterhand.

Försäkring

Alla våra städare går under en ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa som täcker upp till 10 miljoner kronor, vilket gör att det känns säkrare för dig som kund att anlita oss. Vi kan utan problem ersätta skador som vi orsakat.

Miljö

Städningshjälpen är ett företag som bryr sig om våra djur och vår miljö. Vi försöker bidra till nedsaktning av globala uppvärmningen genom använda soppasnåla fordon och endast göra planerade körningar till våra kunder. Vi försöker även se till att bara använda oss av miljövänliga produkter och medel, för att påverka vår natur så lite som möjligt.

Historia

Vi är ett relativt nystartat företag som är redo att bevisa oss i städbranschen. Vi är ett mindre företag, men med det kommer bara positiva saker. Varje kund har mycket större betydelse för oss än vad denna har för de större företagen. Vi bryr oss mer om våra kunders åsikter, tankar och anpassar oss bättre efter kundens behov.

Var städar vi?

Vi städar runtomkring Stockholms län, men är stadgade i Norrort. Om du är osäker på om vi städar i din ort så är det bara att höra av dig till oss, så återkommer vi så fort som vi kan.

Företagsuppgifter

Org. nr: 931028-5995
Innehar F-skattesedel
Moms reg. nr: SE931028599501
Bankgiro: 114-9251

Kontakt
Kontor Stockholm
Städningshjälpen Danderyd
Arholmavägen 2
182 48 Enebyberg
0708 606 784
info@stadningshjalpen.se